Heroimage
Heroimage

Tvillinger og søvn, med fokus på alderen 0-2 år

Sun 3. March 2024

Velkommen på vår online-kurskveld med temaet: "Tvillinger og søvn, med fokus på alderen 0-2 år" 3. mars 18.30-21.00.


På forespørsel fra våre medlemmer har vi gleden av å lansere kurset "Tvillinger og søvn, med fokus på alderen 0-2 år", som vil ha særlig fokus på de områdene dere som har tvillinger og trillinger i denne alderen har ønsket dere. Særlig vekt blir lagt på søvn og søvnregulering, deretter temaer som utvikling av identitet, samspill mellom voksne og barn, hva man bør tenke på ved barnehagestart m.m.

Oppdatering: Her vil det bli snakket om det generelle i småbarns tiden og det grunnleggende innen tvillingspesifikke søvn utfordringer. De deltagerne som har barn over 2 år inviteres til å bli igjen en ekstra halvtime etter kursslutt. For ekstra fokus på tvillingspesifikke søvnutfordringer for de litt eldre småbarna.

Det blir avsatt tid til spørsmål og dialog fra dere, det vil derfor være et begrenset antall billetter. Våre medlemmer får rabatert deltager pris, så velg billettypen "medlem" dersom du er medlem i Tvillingforeningen.

Foreleser har lang fartstid med tvillinger, fra PPT og bredt arbeid med barn/ familier/ skoler/ barnehager, og er utdannet cand.ed (pedagogisk-psykologisk rådgiver).

Kurset foregår online, og dere vil få sendt informasjon om, samt link til deltagelse når påmeldingen er lukket.

En billett holder for inntil to foresatte dersom begge er registrert på samme medlemskap, og dermed er medlemmer i Tvillingforeningen.
Vi anbefaler at dere ordner med barnevakt, slik at begge foreldre får med seg hele kurset.

Har dere spørsmål kontakt oss på post@tvilling.no

Gleder oss til å se dere online på kurs.

Våre kurs er dynamiske og tilpasset deltager gruppen. For at deltagerne skal være sikre på deres personvern blir ivaretatt  tar vi ikke opptak av våre kurs. 

Forbehold om nok påmeldte, og uforutsette hendelser.