Heroimage
Heroimage

Veikle Balders Landsfinale 2022

Fri 7. - Sat 8. October 2022

Biri


   Invitasjon til Veikle Balders  

   Landsfinale for 2-årige 

   kaldblodstravere på Biri Travbane

   7. til 8.oktober 2022.

 

Kaldblodsforeningen Veikle Balder inviterer med dette alle kaldblods-toårige hopper og hingster som har kvalifisert seg til Veikle Balders Landsfinale på Biri Travbane 7. og 8. oktober. 

Kvalifikasjonskravene er:

Hopper: Sløyfe og stilt i kvalitet på lokalt unghestskue

Hingster: Sløyfe på lokalt unghestskue

Veikle Balders Landsfinale er en utstilling med eksteriørbedømmelse og en travprøve med vogn i løpsbanen. Travprøven er på 1000meter med tidtaking siste 500meter. I bedømmelsen av travprøven er kjørbarhet, rytme- og travmekanikk de viktigste vurderingskriteriene. Kjøring i fart over hestens evne tolereres ikke.

Eksteriørdommere ved Veikle Balders Landsfinale 2022 vil være:

Hopper: Autorisert eksteriørdommer Lovise Mohaugen og autorisert travtrener Lars Romtveit.

Hingster: Autorisert eksteriørdommer Ingar Hagen og autorisert travtrener Stine Marlen Bendiksen Frøhaug.

Travprøvedommere ved Veikle Balders Landsfinale vil være:

Autorisert travtrener Ola Henie.

Autorisert travtrener Gunnar Gjerstad

 

Premier ved årets Landsfinale vil være:

Dagens hest:    Kr 20 000,- (Kåring foretas mellom beste hingst og beste hoppe) 

Kvalitet I:         Kr 15 000,- (Best i sitt kjønn, men ikke Dagens Hest)

Kvalitet II:        Kr 10 000,-

Kvalitet III        Kr 6 000,-

3 semifinalister får hver kr. 4000,-

 

I tillegg kommer sølvpokal fra DNT, mønstringspremie sponset av TGN til beste mønstrer samt dekken til alle semifinalister og finalister sponset av AGRIA. Beste hingst og beste hoppe får Alm Svarten-statuett av Norsk Hestesenter.

Alle hester får Veikle Balders sløyfe og grime fra AGRIA.

Veikle Balder tilbyr reisetilskudd på inntil kr 2000.- for 2-åringer som er oppstallet mer enn 30 mil fra Biri Travbane.

Utstillingen starter fredag 7.okt. kl. 07.45 med registrering og informasjon, og avsluttes med semifinale/finale lørdag formiddag før rikstotokjøringen.

Omtale, filming og fotografering

Veikle Balder forbeholder seg retten til omtale, filming, fotografering og bildedeling samt å offentliggjøre program og resultat-opplysninger. Når hesten meldes til Landsfinalen gis Veikle Balder, og aktuell presse, tillatelse til publisering og deling i egne og andre media. Det innebærer både omtale, oversiktsbilder og bilder av den enkelte hest. Personer som mønstrer eller kjører hest, og andre personer i nærheten av hesten, vil kunne bli med på bildene. Eier av påmeldt hest er kjent med at det vil bli offentliggjort program, resultatlister og bilder hvor eiers navn med mer er bekjentgjort. 

Påmelding

Påmeldingsavgiften vil være den samme som tidligere, kr 750,- Det forutsettes at ansvarlig utstiller er medlem i Veikle Balder. Bli Medlem - Veikle Balder

Påmelding starter 12.09.22 kl 0900 og slutter 21.09.22 kl 1200. Deltakeravgiften må betales samtidig.

Trykk på linken her https://arena360.no/events/3187/7533 for å komme til siden med innmelding:

Veikle Balder tar forbehold om tilstrekkelig påmelding for at Landsfinalen skal gjennomføres. Ved eventuell avlysning refunderes selvfølgelig innbetalt påmeldingsavgift.

 

Festmiddag

Fredag kveld ønsker vi å samle alle utstillere/eiere/oppdrettere til en felles middag og sosialt samvær i restauranten på Biri travbane. Her vil også premieutdelingen foregå og de som går videre til semifinalen på lørdag blir utvalgt. Til middagen serveres elgstek til en pris av kr 395,- Påmelding til middagen tas fortrinnsvis imot på epost til biri@rikstoto.no eller eventuelt tlf. 0047 459 79 130. Oppgi «Veikle Balder» ved bestillingen.

 

Overnatting

Veikle Balder har oppnådd en gunstig pris (enkeltrom 940 kr/natt og dobbeltrom 1150 kr/natt) på overnatting på Honne Hotell og Konferansesenter.

Ved bestilling, send helst mail til pamelding@honne.no og oppgi Referansekode #17799.

Telefonbestilling 97508100.

 

Biri Travbane har i tillegg eget hotellbygg ved banen, hvor det er ca. 25 enkeltrom til disposisjon til kr 590,- pr natt pluss kostnad for evt. frokost. Bestilling gjøres elektronisk på www.biriarenaovernatting.no

 

Ved spørsmål om Landsfinalen, kontakt Vidar Arnesen på telefon 0047 951 38 620 eller via mail til post@veiklebalder.no.  

 

Det er ikke mulig å besvare denne e-posten. Den er sendt fra DNT av hensyn til GDPR-lovgivningen.

 

 

VELKOMMEN TIL HØSTENS KALDBLODS-MEETING PÅ BIRI!