Heroimage
Heroimage

Barneballett 1.-3. klasse

Mon 4. September - Sun 3. December 2023

Diorama

Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett utvikler kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også i musikal, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

Instruktør på ballettklassene for de minste barna er Emma Heimark. Emma har gått på Musikalteater og dans på Diorama siden hun var 3 år gammel. Hun har hatt flere store roller som Tingeling i Peter Pan og danseren Iris i ungdomsproduksjonen av FAME the Musical. Emma gleder seg masse til å undervise de minste barna i barneballett.

Nytt for høsten er at dansepartiene nå skal få være med på show på Sarpsborg Scene i uke 48 og vise frem helt egne dansenumre. Dette syns vi er skikkelig stas!

TIMEPLAN:

MANDAG

Barneballet 1.-3. klasse kl. 16:45-17:45

Barneballett 4-5 år (født 2018 og 2019) kl. 17:45-18:30

Oppstart blir i uke 36 og kjører til og med uke  48 (høstferie i uke 40). Kurset koster kr. 1600,- for medlemmer av et teaterparti og 1800,- for ikke-medlemmer.

Det er begrenset antall plasser pr. klasse.