Heroimage
Heroimage

Jazz og teknikk 4.-6. klasse

Thu 7. September - Sun 3. December 2023

Diorama

Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett utvikler kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også i musikal, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

Kursene for 4.-6. klasse, 7.-9. klasse og 10. klasse+ vil bestå av en kombinasjon av jazz og teknikkøvelser fra både klassisk ballett og jazz. Dette kurset vil gjøre elevene til helhetlige, sterkere og mer teknisk gode dansere. Kurset vil også kunne forberede barn og ungdom på videre auditioner.

Instruktør på klassene er danser og musikalartist Rein Oskar Evensen. Rein Oskar har en bachelor fra Musikkteaterhøyskolen og en bachelor i dans fra Kunsthøyskolen i Oslo. Han har erfaring som utøvende kunstner fra blant annet Dyreparken i Kristiansand og fra Folketeateret i Oslo, han har også koreografert og utviklet egne danseprosjekter i Oslo. Som pedagog har han erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 4-20 år.  Høsten 2022 og våren 2023 har Rein Oskar vært å se på Folketeateret i musikalen Matilda.

Nytt for høsten er at dansepartiene skal få være med på show på Sarpsborg Scene i uke 48 hvor de får vise frem helt egne dansenumre. Dette syns vi blir skikkelig stas! 

Timeplan:

TORSDAG

Jazz og teknikk 7.-9. klasse kl. 17:00-18:30

Jazz og teknikk 4.-6. klasse kl. 18:30-19:30

Jazz og teknikk 10. klasse + kl. 19:30-21:00

Oppstart blir i uke 36 og kjører til og med uke 48 (høstferie i uke 40). Kurset koster kr. 1600,- for medlemmer av et teaterparti og 1800,- for ikke-medlemmer. Elever på Musikalfordypning får dansekurs for kun 1000 kr. Det er begrenset antall plasser pr. klasse.