Heroimage
Heroimage

TEATERLEK

Mon 22. January - Mon 13. May 2024

Diorama

Vi er så glade for å lansere et tilleggskurs for barn fra 4 år og opp til og med 2. klasse!

TEATERLEK blir en time med nettopp dét, masse lek med teater, drama og utvikling i fokus! Her skal vi øve på å stå foran en gruppe, både alene og sammen med andre. Vi skal øve på å bruke stemmen vår i kreativt arbeid, der improvisasjon vil være viktigst. 

Kursleder er Dioramas Niklas Meland Johansson. Niklas startet hos oss som barn, og har gått «Dioramaskolen» fra A-Ø. (Ikke Å, for han er heldigvis fortsatt hos oss!) Niklas har studert idrett og friluftsliv, han har jobbet som aktivitetsleder i Ving og jobbet i barnehage. Han trives godt med de yngre barna, og er en veldig populær instruktør. Vi anbefaler alle å melde seg på ett av hans kurs, da vi ser at arbeid med improvisasjon bidrar til økt mestring og selvtillit.Improteater er populært, gøy og nyttig – og det er derfor en stor glede å kunne tilby egne kurs i improteater!

Kursene går fra uke 4-20 med fri i uke 8 (vinterferie), 13 og 14 (påskeferie) og 16-17 (hovedproduksjon).

Våren 2024 har vi to IMPRO-kurs:

MANDAGER

kl. 17:45-18:30 – 4-8 år TEATERLEK

kl. 18:30-19:30 – 3.-8. klasse IMPROTEATER

Med impro kan vi forbedre tekniske skuespillerferdigheter, utviklekonsentrasjon og tilstedeværelse og øke tryggheten på scena. I tilleggfår man være med og skape en fantasiverden der ingenting er feil!Det er et begrenset antall plasser pr kurs og det er mulig for medlemmer utenfor Diorama å melde seg på.

Kurset koster kr. 1000,-.