Heroimage
Heroimage

WORKSHOP MinusManus

Sat 17. December 2022

Diorama

GRATIS workshop i IMPRO og TEATERSPORT kl. 11-17 lørdag 17. desember.

Heljar Berge kommer tilbake! Denne gangen skal han ha IMPRO-workshop for Dioramas ungdommer.

Bli med på en IMPRO-workshop hvor du kan lære masse om improvisasjon og teatersport. Kurset avsluttes med er fartsfylt uttak til Junior-NM i Teatersport. Vinnerne går videre til den store sentralmønstringen på SplæshCamp 2023! For å være med på uttak til NM må du være født mellom 2005 og 2010.

 

Improteater er rett og slett teater "MINUS MANUS"! I improteaterets absurde og gale verden kan du være så spontan, leken og kreativ som du vil. Denne formen for teater passer for absolutt ALLE og brukes mye som oppvarmingsøvelser i vanlige teatergrupper i alle aldre. Gjennom omproteaterets enkle teknikker vil du også utvikle deg fort i samspill og scenefremføring!

 

Den beste måten å bli god i improteater er å lære seg de grunnleggende teknikkene som "si JA OG", "lytt til andre" og "ikke søl". Disse teknikkene er det første du lærer i MinusManus, i tillegg til alt annet du kan lære om improteater på 6 timer.

 

Teatersport er en lagkonkurranse i improteater. Som regel spiller 2 lag på 3-5 personer mot hverandre i forskjellige øvelser. Øvelsen kan for eksempel være "beste stil, beste sjanger", "improsang" eller "ultrrapid". Etter at lagene har spilt mot hverandre gir dommerne og publikum poeng til det laget som de selv synes var best. Dommerne er ikke redde for å gi poeng til det laget som smisker mest, eller roper høyest.

 

MinusManus-instruktørene er spilledere for hele uttaket i teatersport og vil forklare hver øvelse for deltakerne. Dette er ikke skummelt, BARE GØY!

 

link med mer info:

https://frilynt.no/minusmanus/