Heroimage
Heroimage

Ballett 1.-3. klasse

Thu 2. February 2023

Diorama

Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett utvikler kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også i musikal, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

Kursene for 4.-7. klasse og 8. klasse+ vil bestå av en kombinasjon av jazz og ballett som vil gjøre elevene til helhetlige, sterkere og mer teknisk gode dansere. Kurset vil også kunne forberede barn og ungdom på videre auditioner.

Instruktør på ballettklassene er danser og musikalartist Rein Oskar Evensen. Oskar har en bachelor fra Musikkteaterhøyskolen og en bachelor i dans fra Kunsthøyskolen i Oslo. Han har erfaring som utøvende kunstner fra blant annet Dyreparken i Kristiansand, han har også koreografert og utviklet egne danseprosjekter i Oslo. Som pedagog har han erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 4-20 år.  Høsten 2022 og våren 2023 har Rein Oskar vært å se på Folketeateret i musikalen Matilda.

Oppstart blir i uke 5 og kjører til og med uke 18 (vinterferie i uke 8 og påskeferie i uke 14). Kurset koster kr. 1600,- for medlemmer av et teaterparti og 1800,- for ikke-medlemmer. Det er begrenset antall plasser pr. klasse.