Heroimage
Heroimage

MusikalCamp i vinterferien

Mon 19. - Fri 23. February 2024

Diorama

Diorama Musikalteater gjentar suksessen med musikalcamp i vinterferien for barn født i 2011-2018. Bli med oss på en uke full av alt som har med musikal å gjøre. Barna blir delt i grupper etter alder og klassetrinn. 


Det blir undervisning i kor, dans og skuespillteknikk hver dag. I kortimene vil man jobbe med ulike musikalsanger, de yngste barna vil få en introduksjon til flerstemt sang, mens de eldre barna som allerede har fått prøvd seg på dette vil få videre utfordringer. I dansetimene vil det bli lært et utvalg koreografier fra musikaler med varierende stil og uttrykk. I skuespilltimene vil det være tekstutdrag og scener fra ulike musikaler som står i fokus. I tillegg vil alle timene bestå av teknikkøvelser, formidling, uttrykk og læring gjennom lek. Undervisningen vil foregå mellom kl. 09:00 og kl. 15:00, mandag-fredag i uke 8, men barna kan leveres fra 08:30 og hentes frem til 16.

Det er lagt opp til lunsj midt på dagen, så barna må ha med egen lunsj. Vi er ute i all slags vær i lunsjen, så ta med klær til all slags vær! Ta på lette klær/treningstøy og ha med drikkeflaske.


 

Pris for en uke er 1600kr.