Heroimage
Heroimage

Musikalfordypning 1 (3.-5. klasse)

man. 2. september - søn. 1. desember 2024

Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi, for sjette semester på rad, kan gi medlemmer i 3.-5. klasse  og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.


Høstens kurs starter i uke 36:

3.-5. klasse mandag 2. september kl. 17:45-19:15

6.-7. klasse mandag 2. september kl. 19:15-20:45


Semesteret avsluttes med en visning søndag 1. desember på Sarpsborg Scene. Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 40. I tillegg blir det ikke øvelser i uker 41-42 på grunn av høstens ungdomsproduksjon. 

 

Høsten 2024 skal Musikalfordypning 3.-5. klasse jobbe med musikalen FROST. FROST er den verdenskjente Disneyfilmen som handler om den unge jenta Anna som legger ut på en reise sammen med Kristoffer, snømannen Olaf og reinsdyret Sven for å finne den legendariske Snødronningen Elsa, Annas søster.

 

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.


Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.


Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!